De winkel van Moeder Natuur

Natuurlijke geneesmiddelen en voeding
bij Reformhuis de Vries

Of het nu gaat om natuurlijke voeding, geneesmiddelen of cosmetica: in onze natuurwinkel in Sneek hebben we het allemaal in ons assortiment. Uiteraard zijn de producten allemaal natuurlijk en/of biologisch. Ga het leven door zonder kunstmatige toevoegingen.

Koop uw natuurlijke producten in onze winkel

In uw dagelijks leven heeft u constant te maken met ongezonde voeding. Misschien verdraagt uw maag/darm alle producten met conserveringsmiddelen en gluten niet meer. Of u kiest bewust voor biologische producten.


We verkopen verschillende reformproducten en natuurlijke geneesmiddelen in onze winkel. Bovendien zijn we gediplomeerd drogist en blijven we continu kennis vergaren door vakopleidingen te volgen.

 

Heeft u last van een voedselintolerantie, een allergie of overgevoeligheid voor bepaald voedsel? We hebben volop keus in producten die vrij zijn van onder andere gluten, lactose en suiker. Laat onze medewerkers u adviseren.

We verkopen onder andere de merken:

 • Your Organic Nature
 • Horizon
 • Luna Terra
 • De Halm
 • Piramide
 • Yogi Tea
 • Jacob Hooy

Al meer dan 80 jaar klantvriendelijkheid en goed advies: dat is waarom onze klanten blijven terugkomen. Zien we u straks ook over de drempel stappen?

Welk reformproduct zoekt u?

De lekkerste broden, verse groenten of heerlijke zuivelproducten: daarvoor komt u naar onze natuurwinkel in Sneek. We hebben een uitgebreid assortiment aan reformproducten. Dit zijn producten die zijn samengesteld uit zoveel mogelijk puur natuurlijke ingrediënten. Ze bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en kunstmatige conserveringsmiddelen.

We verkopen biologische producten en biologisch-dynamische producten. Wat is het verschil, vraagt u zich misschien af?


Biologische producten zijn altijd geteeld zonder kunstmest en kunstmatige bestrijdingsmiddelen. Er worden geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. U kunt er daarnaast van op aan dat het wel snor zit met het welzijn van de dieren.

Meer weten?

Biologisch-dynamische producten komen tot stand door een unieke vorm van landbouw en veeteelt die optimaal samenwerkt met de natuur. De samenhang tussen bodem, planten, dier en mens wordt versterkt. De boeren besteden veel aandacht aan het milieu, natuurontwikkeling, sociale & economische vernieuwingen en dierenwelzijn.

 

Onze verse producten zijn om uw vingers bij af te likken. We verkopen zuivelproducten van onder andere Jansma Haule en De Zaai-Ster Leek.


Wilt u heerlijk versgebakken brood? Wij verkopen biologisch brood van Bakkerij Verbeek uit Brummen.


Ook sluit u bij ons een groente-abonnement af. U kunt dan wekelijks een groentepakket bij ons ophalen, waarin verse producten zitten die rechtstreeks van het land komen. Gezonder kan bijna niet!

Zoekt u natuurgeneesmiddelen?

Reguliere medicijnen bestrijden over het algemeen alleen de klachten en niet de oorzaak van uw klacht. Wij proberen echter achter deze oorzaak te komen om deze vervolgens met onze natuurlijke geneesmiddelen of voedingssupplementen te bestrijden. Deze middelen bevatten geen synthetische producten. Ze worden vervaardigd uit alleen natuurlijke producten, zoals mineralen, planten en dieren. Bij reguliere medicijnen heeft u er vaak geen idee van welke chemische of synthetische stoffen er allemaal in zitten, terwijl u dat met gemak kunt traceren bij natuurlijke geneesmiddelen. De geneesmiddelen geven het lichaam zelf de stimulans om zich te herstellen.


Natuurlijk én gezond.

Laat u adviseren door onze medewerkers

Voedingssupplementen

De meeste gezonde voedingsstoffen zitten in een uitgebalanceerd voedingspatroon. Helaas lukt het ons vaak niet om elke dag gezond te eten. Ook onze drukke leefstijl heeft invloed op onze gezondheid en verdiend hierbij ook extra aandacht. Een voedingssupplement kan een aanvulling zijn om er voor te zorgen dat je alle vitamines en mineralen binnenkrijgt die je lichaam nodig heeft.

 

Ons team helpt u graag om een goed advies te geven welke suppletie bij u past. Door jarenlange ervaring en het voortdurend volgen van bij- en nascholing op zowel voedingsgebied als orthomoleculair gebied kunnen wij u een gepast advies geven.

Bekijk onze natuurcosmetica in de winkel

Voedingssupplementen waar wij mee werken zijn:

 • Aov

 • Artelle

 • Huismerk JDV

 • Orthica

 • New Care

 • Solgar

 • Vitalize

Tevens verkopen wij ook Schüsslerzouten, Bach bloesems, homeopathie, fytotherapie en etherische oliën. 

 

Wilt u begeleiding bij problemen waar u zelf niet uit komt? Wij hebben een gediplomeerd iriscopist en Bach Bloesem specialist in dienst die 

boven de winkel praktijk heeft. Voor meer informatie of consult neemt u dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0515-412106.

De mooiste natuurcosmetica

Een mooie lippenstift, schitterende oogschaduw of heerlijk verzorgende crème. Daar wordt iedereen blij van. Maar u wilt wel zeker weten dat uw cosmetica 100% dierproefvrij is. En hoe zit dat eigenlijk met alle schadelijke stoffen in make-up?


Onze natuurcosmetica bevatten geen kunstmatige ingrediënten. Er zitten geen synthetische stoffen in; alleen toevoegingen op basis van plantaardige stoffen en oliën die de natuur ons biedt. Puur natuur dus.


De keurmerken Ecocert, BDIH en Natrue geven u 100% zekerheid dat een product een vastgesteld minimumpercentage aan natuurlijke biologische of wilde ingrediënten bevat en bovendien milieubesparend is.

Advies nodig?

We hebben onder andere in ons assortiment:

 • Benecos
 • Earth-Line
 • Sea-Line
 • Harmonie
 • De Traay
 • Weleda
 • Bee Honest
 • Urtekram

Geliefd zijn bij ons vooral de producten van Dr. Hauschka. Deze natuurcosmetica is uniek: de heilzame planten zijn afkomstig van biologisch-dynamische teelt of gecontroleerde biologische teelt. Ze ondersteunen de huid bij de verzorging en regeneratie. De verschillende crèmes voelen heerlijk zacht en voedend aan op de huid.

Bekijk onze natuurcosmetica in de winkel